WAKE - up! VIŠE BOJE I UKUSA

Kvalitetan napitak za vaš usev!
Iperen WAKE - up® tečnost je jedinstveno rešenje zasnovano na organskom kompleksu. Povećava prirodnu efikasnost biljke za upravljanje unosom vode korenovim sistemom, premeštanjem kroz stabljiku i glavne grane i kretanjem u plod. WAKE - up® štiti i iskorišćava puni potencijal biljaka i omogućava uzgajivaču vrhunski kvalitet. Drugim rečima, potvrđeno referencama jedno rešenje kao kvalitetno piće koje biljke vole.
Efikasnost upotrebe vode i kvalitet useva predstavljaju veliki izazov za gajenje uslovima „suvog“ voćarenja na suvim zemljišta, u polusušnim područjima kao i na navodnjavanim zemljištima. Efikasnije iskorišćavanje vodenih resursa na pametniji način postaje obavezan izazov. Iperen WAKE - up® tečnost je inovativno folijarno rešenje razvijeno da podrži proizvođače u suočavanju sa današnjim izazovima u oblasti poljoprivrede. To je jedinstveno rešenje, poboljšavajući efikasnost upotrebe vode i kvalitet useva.

Efikasnost upotrebe vode

Danas je upravljanje vodom jedno od najvažnijih pitanja sa kojima se proizvođači širom sveta moraju suočiti.
Dugo izlaganje vetrovitim i toplim uslovima negativno utiče na fiziološki ciklus useva i rezultira smanjenim prinosom.
Iperen WAKE - up® tečnost može da spreči ove efekte suše i toplote poboljšavajući usvajanje vode i poboljšavajući stanje vode u biljkama.


Kvalitet useva
Za proizvođača bolji učinak useva znači i veći krajnji prinos, a da se pri tome ne kompromituje kvalitet useva: boja ploda, ukus, sadržaj briksa i rok trajanja. Dobra berba i prednost na tržištu zahvaljujući ranijoj berbi je takođe dobra prednost. Zahvaljujući svom uticaju naupravljanje vodom i visok sadržaj K, WAKE - up® tečnost garantuje savršene uslove za usev kako bi dostigao svoj maksimalni potencijal!

Boja je prvi kriterijum kvaliteta koji ocenjuju potrošači. Živa boja ploda voća ili povrća odmah privlači pažnju potrošača i čineći je privlačnijom za kupovinu, pa proizvođači moraju da ispune ovaj zahtev. Iperen WAKE - up® tečnost je pokazala značajno poboljšanje obojenja ploda na mnogim usevima. Na primer, u ogledima se pokazao uticaj tretmana Iperen WAKE - up® tečnost, gde je poboljšana finalna obojenost Gala jabuke na vizuelnoj proceni, a takođe nivo antocijanina bio je značajno veći u parceli tretiranoj sa Iperen WAKE - up® tečnošću .

Ukus je jedan od dva atributa kvaliteta, zajedno sa aromom. Ukus je, prema boji, drugi kriterijum kvaliteta za potrošače voća i ljubitelje vina. Uzgajivači imaju za cilj da postignu najcenjeniji ukus za svoje useve, a Iperen WAKE - up® tečnost može da im pomogne da postignu svoj cilj. U ogledima na sorti vinove loze Sovinjon, Iperen VAKE-up ® tečnost imala je značajan uticaj na kvalitet grožđa što se odrazilo na dalje na vino posmatrajući da je sadržaj šećera i kiselosti značajno poboljšan u odnosu na kontrolu.

„Otkrivamo da je Iperen WAKE - up®tečnost uspešna na našem stonom grožđu kroz različite primene u ciklusu vegetacije, od početka do berbe. Primetili smo značajno poboljšanje kvaliteta ploda na kraju ciklusa , što rezultira krajnjim proizvodom visokog kvaliteta. "
Joakuin Garsia
Uzgajivač Ika Peru

Nema Komentara

Dodaj Komentar

Standardni emoticons kao :-) i ;-) će biti konvertovani u slike.
Zatvarajući zvezdicom markirate tekst kao bold-ovan (*reč*), donja crta se pravi preko _reč_.
E-Mail addresses will not be displayed and will only be used for E-Mail notifications.

Poslati komentari moraju prvo biti odobreni od moderatora pre nego budu objavljeni.